X

SEPA Machtigingsformulieren

Machtig ADT en heb geen omkijken naar betalingen!

1% Betalingskorting

Indien u ADT een machtiging verleent tot het automatisch incasseren van uw facturen ontvangt u additioneel een betalingskorting van 1%.

Uw facturen worden 14 dagen na factuurdatum automatisch overgemaakt naar ADT zonder dat u daar verder nog omkijken naar heeft!

Machtig ADT vandaag nog voor het incasseren van de facturen. 
U kunt dit doen door het SEPA machtigingsformulier in te vullen en te retourneren per e-mail, fax of post. Het machtigingsformulier kunt u downloaden door op onderstaande knop te klikken.

Download formulier

Betaalgemak geneesmiddelen

U kunt bij ons geneesmiddelen bestellen, maar omdat de levering van geneesmiddelen in Nederland is voorbehouden aan apothekers, gelden andere voorwaarden en vervalt de 1% betalingskorting.

Meer informatie over de verkoop van geneesmiddelen kunt u hier vinden.

Wil u ook bij bestelde geneesmiddelen van het betaalgemak van automatisch incasseren genieten? Machtig dan ook de apotheek waarmee we samenwerken voor het automatisch incasseren van de facturen. 
U kunt dit doen door het SEPA machtigingsformulier in te vullen en te retourneren per e-mail of post. Het machtigingsformulier kunt u downloaden door op onderstaande knop te klikken.

Download formulier