X

Prijzen & kortingen

Kwaliteitsproducten tegen de
 laagst mogelijke prijs.

VOLUME-KORTING
Voor volume-korting neemt u contact op met onze vertegenwoordiger
Roel van Ierland: rvi@adt.nl 

BETALINGSKORTING 1%
Indien u ADT een machtiging verleent tot het automatisch incasseren van uw facturen, worden deze na 14 dagen automatisch overgemaakt naar ADT zonder dat u daar verder nog omkijken naar heeft en ontvangt u additioneel een betalingskorting van 1%. 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

VERWERKINGS- & VERZENDKOSTEN  
Wanneer u geneesmiddelen bestelt in combinatie met andere producten worden deze bestellingen door ons gescheiden en separaat verwerkt.
Voor de gecombineerde bestelling hanteren wij het criterium voor het berekenen van verwerkings- en verzendkosten.

Bestellingen met een waarde van meer dan € 100,- (excl. BTW) worden gratis door ons verwerkt en verzonden. Wanneer de waarde van uw bestelling echter lager is dan dit bedrag,
berekenen wij een bijdrage in deze kosten van € 6,- (excl. BTW).

U kunt bij ons geneesmiddelen bestellen, maar omdat de levering van geneesmiddelen in Nederland is voorbehouden aan apothekers gelden andere voorwaarden en vervalt de 1% betalingskorting bij geneesmiddelen.

Meer informatie over de verkoop van  geneesmiddelen kunt u hier vinden.

U kunt de ook apotheek waarmee we samenwerken een machtiging geven voor het automatisch incasseren van de facturen. U kunt dit doen door het machtigingsformulier in te vullen en te retourneren per e-mail, fax of post. Het machtigingsformulier kunt u downloaden door op onderstaande knop te klikken.