X

Geneesmiddelen

Alle informatie die betrekking heeft op geneesmiddelen vindt u hier.

Verkoop van Geneesmiddelen?


U kunt bij ons geneesmiddelen bestellen, maar omdat de levering van geneesmiddelen in Nederland is voorbehouden aan apothekers,
hanteren we de volgende werkwijze:

 • U kunt de bestelling van geneesmiddelen gecombineerd met de bestelling van
  niet-geneesmiddelen op de normale wijze aan ons doorgeven.
   
 • ADT selecteert uit uw bestelling de geneesmiddelen en bestelt deze uit uw naam bij de apotheek waar we mee samen werken.
   
 • De apotheek valideert deze bestelling.

 • Indien de apotheek besluit dat levering te rechtvaardigen is, ontvangt ADT het verzoek van de apotheek om de desbetreffende geneesmiddelen bij u te bezorgen.
   
 • In de meeste gevallen zal deze bezorging gecombineerd kunnen worden met onze levering van de niet-geneesmiddelen.
   
 • Tot slot ontvangt u van ADT een factuur voor de geleverde niet-geneesmiddelen en van de apotheek een factuur voor de geneesmiddelen.

U kunt uw bestelling van geneesmiddelen gecombineerd met de bestelling van niet-geneesmiddelen op de normale wijze aan ons doorgeven!

Wij maken u erop attent dat in verband met een correcte uitvoering van de geneesmiddelenwet, de door de apotheek geleverde geneesmiddelen onder geen enkele voorwaarde retour kunnen worden genomen.

Wanneer u geneesmiddelen bestelt in combinatie met niet-geneesmiddelen wordt deze bestelling door ons gescheiden in een bestelling bij ADT en een bestelling uit uw naam, bij de apotheek. Voor de gecombineerde bestelling wordt het criterium voor het berekenen van verwerkings- en verzendkosten gehanteerd.