X

Certificeringen

Wist u dat...
ADT ISO gecertificeerd is, en daarmee klaar is voor de toekomst en de nieuwe MDR wetgeving?

ISO 13485:2016

Maakt aantoonbaar dat u met een kwaliteitsorganisatie te maken heeft.


Met het behalen van het ISO 13485 : 2016 certificaat,  heeft American Dental Trading wederom aangetoond over een kwaliteitsmanagementsysteem te beschikken dat voldoet aan de strengste en laatste normen met betrekking tot medische hulpmiddelen. Middels ISO 13485 zijn wij als bedrijf in staat om medische hulpmiddelen en daarmee samenhangende diensten, die op constante wijze aan de eisen van klanten en wettelijke voorschriften voldoen, te leveren.
De norm is zo ingericht dat er aan alle Europese wet- en regelgeving wordt voldaan met betrekking tot het produceren en leveren van medische hulpmiddelen. Mede dankzij het kwaliteitsmanagementsysteem, biedt American Dental Trading haar klanten nog meer kwaliteit op het gebied van tandartsbenodigdheden. Door gestructureerde systemen en procedures worden naspeurbaarheid, productidentificatie, productkwaliteit, opslagcondities en productveiligheid gewaarborgd. Dit met een constante focus op verbetering. 
American Dental Trading laat hiermee zien klaar te zijn voor de toekomst en klaar te zijn voor de nieuwe MDR wetgeving. American Dental Trading is hiermee een voorloper in de branche en zorgt daarmee voor professionalisering binnen deze industrie.

bekijk certificaat

ADT staat voor vertrouwen, zekerheid en kwaliteit voor al haar klanten!